De opphevet skillet mellom ute og inne
BYGGET NYTT: Ingrid Nyhus og Joakim Lie har sentrert inneområdet rundt dette store åpne rommet. FOTO: Cornelius Poppe, NTB scanpix

Enebolig på Holtet. Aftenposten 29.januar 2016

Les artikkelen her

Hurra for Eriksen!

NHO-magasinet nummer 2.2010

Artikkel om Tømrermester Kjetil Eriksen as og viktigeten småbedriften har i det norske samfunnet.

Les hele artikkelen her.

Lærlingordningen, på Småtinget 2009

10.08.2011

Publisert på NHOs nettsider

Tømrermester Kjetil Eriksen om lærlingordningen, på Småtinget 2009.

Hyggelig tilbakemelding fra fornøyd kunde!

«(...) Det var over 200 på visning, og arbeidet deres har høstet masse lovord. Leiligheten ble solgt for 2 430 000, hvilket er fantastisk bra.» (Prisant: 1 990 000) «Vi er veldig takknemlig for arbeidet dere utførte, du er verdt hver krone!» — Fornøyd kunde fra Sagene, via epost.

Fem anmerkninger – fem tilsynsfeil.
Tømrermester Kjetil Eriksen fikk byggetilsyn på en enebolig oppført på Korsvoll i Oslo. I tilsynsrapporten ble det listet opp fire forhold som ble vurdert som brudd på lover og regler. Dessuten var boligen tatt i bruk uten at det forelå midlertidig brukstillatelse. Samtlige ankepunkter viste seg å være feil. Les hele artikkelen her ...
Mindre bedrifter vil ha et fleksiblet og seriøst arbeidsliv.
“Uten småbedriftene ville Norge stått stille. Tømrermester Kjetil Eriksen er bare en av mange som fortjener premie”
 
Enebolig Holtet
Vi har bygget hus i over 30 år
Kjetil Eriksen as har solid erfaring i oppføring av arkitekttegnede boliger. Bygge nytt skal være en morsom og spennende prosess hvor byggherre opplever å virkeliggjøre boligdrømmen. Et godt etablert nettverk av arkitekter, ingeniører og andre håndverks–grupper gjør det mulig for firmaet å tilby komplette løsninger fra idé til ferdig bygg.
Utbygging, oppussing og innredninger
Firmaet har bred kunnskap i utbygging av loft, oppussing og modernisering av leiligheter, prosjektering og oppføring av eneboliger. Vi lager spesialinnredninger, som f.eks badstuinnredninger i sedertre levert til b.l.a. Domus Atletica og Sentrum Atletica i Oslo, benkeplater og innredninger i heltre eik. Egen serviceavdeling utfører mindre oppdrag på kort varsel.
Kjetil Eriksen as har en spesiell interesse for bevaring av gamle bygg og bygge tradisjoner. Firmaet har spesialkompetanse innen vindusrestaurering og anbefales av Fortidsminne-foreningen til å utføre restaureringsarbeider.