Jobbe hos oss

Lyst til å jobbe i et solid firma, med utfordrende prosjekter?


Kjetil Eriksen as har i dag 20 ansatte og over 30 års erfaring i bransjen. Firmaet består i dag av en avdeling med egne ansatte tømrere og en avdeling for vindusrestaurering med verksted i Ole Deviks vei. Vi tilbyr varierte oppgaver i et godt arbeidsmiljø, med karriereutvikling.


●   I tømreravdelingen søker vi en byggeplassleder og tømrere med fagbrev. 


●   I vindusrestaureringsavdelingen søker vi deg som evner å jobbe nøyaktig, med tre og maling. 


Syns du noen av stillingene over passer deg? Send en åpen søknad til espen@kjetileriksen.no


 
Vi har bygget hus i over 30 år
Kjetil Eriksen as har solid erfaring i oppføring av arkitekttegnede boliger. Bygge nytt skal være en morsom og spennende prosess hvor byggherre opplever å virkeliggjøre boligdrømmen. Et godt etablert nettverk av arkitekter, ingeniører og andre håndverks–grupper gjør det mulig for firmaet å tilby komplette løsninger fra idé til ferdig bygg.
Utbygging, oppussing og innredninger
Firmaet har bred kunnskap i utbygging av loft, oppussing og modernisering av leiligheter, prosjektering og oppføring av eneboliger. Vi lager spesialinnredninger, som f.eks badstuinnredninger i sedertre levert til b.l.a. Domus Atletica og Sentrum Atletica i Oslo, benkeplater og innredninger i heltre eik. Egen serviceavdeling utfører mindre oppdrag på kort varsel.
Kjetil Eriksen as har en spesiell interesse for bevaring av gamle bygg og bygge tradisjoner. Firmaet har spesialkompetanse innen vindusrestaurering og anbefales av Fortidsminne-foreningen til å utføre restaureringsarbeider.